Contact
Nederlands Engels Duits Wholesale

Hartelijk welkom

Groothandel login

Showroom / Afhaallocatie

Wilt u uw erotische artikelen liever afhalen... Dat kan !!
Om teleurstelling te voorkomen raden wij aan om eerst ons te bellen of te mailen voor een afspraak.

Wij zitten in het bedrijfspand Haltrade center op nummer 50.

Haltrade center is gevestigd in Heerhugowaard en is zeer makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto.

Met de trein
Vanaf station Heerhugowaard loopt u richting de taxistandplaats richting de Rabobanktoren het Forumgebouw. Voorbij de Rabobank steekt u de kruising over en u bevindt zich dan op de Bevelandseweg. Het HAL Trade Center vindt u direct aan uw rechterhand.

Met de auto
Gratis op het terrein parkeren.

Vanuit het zuiden, via de A9 en Alkmaar
U volgt op de A9 de borden richting Heerhugowaard. De A9 gaat voorbij Alkmaar over in de N242. Deze volgt u tot de afslag Heerhugowaard / Obdam / bedrijventerrein Beveland. U gaat hier rechtsaf (Westtangent).
U gaat vervolgens bij de tweede verkeerslichten linksaf . Daarna neemt u de eerste weg rechtsaf. Dit is de W.M. Dudokweg en gaat over in de Bevelandseweg. HAL Trade Center vindt u voor het kruispunt aan uw linkerhand.

Vanuit het noorden (Den Helder), via de ring Alkmaar
Vanuit Den Helder rijdt u richting Alkmaar en volgt op de ring van Alkmaar de borden Heerhugowaard. U komt dan op de N242 ten zuiden van Heerhugowaard uit en neemt de afslag Heerhugowaard / Obdam / Bedrijventerrein Beveland. U gaat hier rechtsaf (Westtangent).
U gaat vervolgens bij de tweede verkeerslichten linksaf . Daarna neemt u de eerste weg rechtsaf. Dit is de W.M. Dudokweg en gaat over in de Bevelandseweg. HAL Trade Center vindt u voor het kruispunt aan uw linkerhand.

Vanuit het noorden (Den Helder via Schagen), via de N9 / N248 / N241
Op de N241 volgt u de borden Heerhugowaard. U komt dan op de N242 ten noorden van Heerhugowaard uit. U neemt de afslag naar links, Heerhugowaard (P + R). Na de spoorbaan neemt u de eerste afslag rechts (Bevelandseweg). HAL Trade Center vindt u direct aan uw rechterhand.

Vanuit Hoorn via N507 / Braken
Op de N507 volgt u de borden Heerhugowaard. Neem op de Krusemanlaan de tweede afslag op de rotonde naar N507 / Westtangent. Op het Westtangent slaat u na 2000 meter rechtsaf naar de N507 / Zuidtangent. Hierna slaat u direct, nog voor het spoor, linksaf. HAL Trade Center vindt u direct aan uw rechterhand.